Rezervacija
hide

Upoznajte Dukley

Dukley Hotel & Resort je mirna oaza opremljena svim sadržajima, kako za savršen odmor, tako i za život ukoliko budete očarani ljepotama Crne Gore i odlučite da ovdje provedete više vremena. Lokacija hotela je zaista jedinstvena: s jedne strane u okolini se nalaze mjesta za bogatom istorijom koja vrijedi posjetiti, a s druge sve čari živahnog života na budvanskoj rivijeri.
Da bismo stvorili mesto gde se možete osećati kao kod kuće, bez obzira na svrhu putovanja, dizajnirali smo 66 soba i rezidencija da odišu posebnom atmosferom.

Uz prostran i elegantan enterijer, mudro koristeći prirodne ljepote, Dukley Hotel & Resort je stvorio jedinstvene uslove za opuštanje - 3 privatne plaže, infinity bazen, 6 restorana sa raznovrsnim kuhinjama i konferencijsku salu, koji zajedno čine 7 jedinstvena mjesta za događaje i proslave, i to su:

hotelska brošura

U Dukley hotelu i rizortu, naša misija je stvoriti nezaboravno i ispunjavajuće iskustvo za sve naše goste, obezbjeđujući da svaki dan bude novo otkriće. To postižemo, ne samo pružanjem izvanrednih usluga u našem hotelu, već i kreiranjem nezaboravnih avantura u našoj predivnoj zemlji.

Pažljivo osoblje ide korak dalje kako bi ispunilo sva očekivanja i zahtjeve, pružajući uslugu 24/7 i stavljajući vašu udobnost i sigurnost na prvo mjesto.

Mi smo vaši domaćini i mi smo vaši vodiči. Tu smo da pokrijemo svaki aspekt vašeg dana, riješimo sve dileme i osiguramo da nosite osmijeh tokom cijelog dana.

Stvorili smo mjesto na kojem zaista možete napuniti baterije, mjesto koje vam omogućava da se osjećate kao dio posebnog svjeta, a ipak da se na kraju dana osjećate kao kod svoje kuće.Ali i i kad izađete iz Dukley bašta, imate svijet na dlanu: jahtanje, raznolika priroda, brojne aktivnosti, bogat noćni život i sve ostalo što poželite. Ne postoje ograničenja.

Unutar Dukley Hotel & Resort-a, gostima nudimo sigurnu luku ispunjenu mirom i zadovoljstvom koje svi traže.

Dobrodošli u Novi Mediteran!

By clicking “Accept”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.