Rezervacija
hide

Open HeART Studio

Gdje kreativnost ne poznaje granice

LISTAJTE KA DOLJE ZA VIŠE INFORMACIJA
Entrance of the Open heart Studio, place for creative workshops for kids and adults in Budva.

Vjerujemo da svaka osoba nosi sa sobom jedinstvenu kreativnu iskru, spremnu da zablista. Sa našim timom visokokvalifikovanih i izuzetno maštovitih umjetnika na raspolaganju, naše radionice i događaji pružaju izvanrednu priliku da oslobodite svoju umjetničku stranu i otkrijete svoj puni kreativni potencijal.

Bilo da se izražavate kroz slikarstvo, crtanje, skulpturu ili kombinovane medije, u Open HeART studiju nema granica.

Naša misija ide dalje od puke kreacije lijepe umetnosti. Radi se o stvaranju okruženja punog podrške i zajedništva, gde se svaki pojedinac podstiče da istražuje svoju kreativnost, preuzima rizike i pomjera granice vlastitog izražavanja.

Skinite program
Za više informacija kontaktirajte nas na:

Radionice

KERAMIKA

Utorak: 15:00 - 16:30 h / 16:30- 18:00 h
Četvrtak: 15:00 - 16:30 h /16:30 - 18:00 h

Istražite umjetnost oblikovanja gline i grnčarija uz uzbudljive časove keramike u našem studiju. Naši iskusni instruktori će vas voditi kroz cijeli proces stvaranja vašeg remek-djela, od oblikovanja gline do završnog zastakljivanja i pečenja. Bez obzira na to da li želite da se opustite nakon napornog dana ili želite da se ozbiljno posvetite grnčarstvu, naši časovi pružaju savršenu priliku da istražite svoju kreativnost i izrazite se kroz čarobnu umjetnost keramike.

Price:
15 €
VINO I KERAMIKA
Samo za punoljetne

Utorak: 18:00 - 19:30
Četvrtak: 18:00 - 19:30

Okupite svoje prijatelje, donesite svoju omiljenu bocu vina i pridružite nam se na nezaboravnoj večeri umjetnosti. Uživajte u svakom gutljaju vaše omiljene berbe dok vas naš talentovani tim vodi kroz tehnike oblikovanja gline, pretvarajući je u prelijepe komade grnčarije.

Price:
20 €
Modelovanje plastelina

Srijeda: 16:00 - 17:30 h

Pozivamo vas da nam se pridružite svake srijede u našem studiju i upoznate se sa neobičnom japanskom glinom poznatom kao marshmallov. Ovaj izuzetno lijep materijal lako poprima bilo koji željeni oblik a sami proces oblikovanje je jako opuštajući i može biti vid oslobađanja od stresa. Dođite i uživajte u umjetničkim djelima koje ćete sami napraviti.

Price:
15 €
ŠIVENJE IGRAČAKA

Petak: 16:00 - 17:30 h

Spremite se da ostvarite svoje snove iz djetinjstva uz naše časove šivenja igračaka! Od klasičnih plišanih životinja do stvorenja iz mašte, sve ovo se može realizovati uz sjajni pristup naših iskusnih instruktora. Pridružite nam se i spremite se da iznenadite sebe.

Price:
15 €
By clicking “Accept”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.