Rezervacija
hide

Nekretnine

Smješten na ušuškanom poluostrvu Zavala, usred živahne budvanske rivijere u Crnoj Gori, Dukley Gardens, poznat i kao Dukley Hotel & Resort, je luksuzni kompleks rezidencija na obali Jadranskog mora, koji zasluženo nosi reputaciju jednog od najprestižnijih odmarališta na Mediteranu.

Dukley Resort je multifunkcionalni projekat koji nudi razne opcije za iznajmljivanje i kupovinu nekretnina. Ovaj kompleks je savršen kako za trajni boravak tako i za investicione svrhe. Kupovinom luksuznih stanova sa hotelskom uslugom od pet zvjezdica, ne samo da imate priliku da uživate u savršenom odmoru na moru, već i da ostvarite prihod iznajmljivanjem stana u periodu kada ga ne koristite.

Kompanija Dukley nudi jedinstvene investicione mogućnosti sa garantovanim godišnjim prihodom od 6% vrednosti stana. Bez obzira na fazu vlasništva nad nekretninom, možete je uključiti u fond za iznajmljivanje Dukley Hotel & Resort-a i o njoj će nadalje brinuti upravljačka kompanija.Kupovinom nekretnine u kompleksu Dukley Gardens imate mogućnost da dobijete boravišnu dozvolu, ali i da postanete državljanin Crne Gore.

Za više informacija o dostupnim rezidencijama, molimo kontaktirajte našeg menadžera ili popunite obrazac za povratne informacije.

Tri izvanredne lokacije. Jedan veliki san.

Luksuzne rezidencije na obali mora

Zakoračite u svijet sofisticiranosti, gdje vas očekuje besprekoran dizajn, zadivljujući pogled i vrhunske pogodnosti.

Svaka rezidencija je pažljivo osmišljena kako bi pružila savršenu ravnotežu između elegancije i komfora, stvarajući neponovljivo životno iskustvo. Sa privatnim plažama, restoranima, međunarodnom školom i vrtićem, Wellness i SPA centrom i raznim dodatnim uslugama, Dukley Hotel & Resort postavlja nove standarde u luksuznom načinu života.
Otkrijte više.

Otkrijte više

Planinske vile

Mountain Retreat by Dukley je planinski kompleks premijum klase sa deset luksuznih vila, koji nudi idealnu kombinaciju zadivljujuće prirode, gradnje vrhunskog kvaliteta, i obilje luksuznih dodataka koji pružaju jedinstven stil života.

Bilo da tražite prostranu rezidenciju u planini ili toplo utočište za svoju sljedeću avanturu na otvorenom, naša ponuda nekretnina nudi skladan život u netaknutoj prirodi.

Otkrijte više

Rezidencije u srcu zaliva

Kompleks The Dreams by Dukley se nalazi u srcu Tivta, pored luksuzne marine kompleksa Porto Montenegro, kao i u blizini međunarodnih škola i aerodroma u Tivtu, Podgorici i Dubrovniku.

Pored najsavremenije marine odlikovane brojnim priznanjima, Porto Montenegro se može pohvaliti autentičnim i šarmantnim rezidencijalnim kompleksom, luksuznim buticima, prodavnicama, restoranima, te sportskim i rekreativnim objektima koji privlače živu međunarodnu zajednicu tokom cijele godine.

Otkrijte više
Saznajte više o plaćanju kriptovalutama
Za dodatne informacije kontaktirajte jednog od naših menadžera prodaje:

Ili jednostavno popunite obrazac za povratne informacije da biste dobili detaljne informacije o dostupnim rezidencijama.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Upoznajte svijet naših skrivenih plaža i restorana na obali Jadrana gdje se raskoš i beskrajno opuštanje preplijeću. Uživajte u svakog zalogaju, gutljaju i suncem obasjanom trenutku provedenim na našim plažama i restoranima.

Provjerite cijene
By clicking “Accept”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.