Rezervacija
hide

Porodični odmor

Mjesto gdje je uvijek sezona smijeha i sreće

Friends and family having a great time at barbecue on Dukley beach.

U Dukley hotelu, uvijek imamo porodicu na umu i sa zadovoljstvom možemo reći da smo stvorili okruženje u kojem ćete vi i vaši mališani provesti kvalitetno vrijeme i stvoriti uspomene za čitav život.

Sa bogatim sadržajima za djecu, porodičnim rezidencijama, tri plaže i bezbroj aktivnosti za sve starosne obećavamo iskustvo koje je zaista posebno.

Ručavanje u rezidencijama

Zamislite ovo: sunce zalazi i razliva najljepše boje na beskrajnom horizontu. Vi ste proveli čitav istražujući svaki kutak našeg rizorta i uživali u avanturama na vodi. Sada, dok pirka prijatni vjetrić, vrijeme je da se opustite na prostranoj terasi i da čitava porodica uživa u ukusnoj hrani u privatnosti vašeg apartmana.

Sa našim ponudama za porodično ručavanje u rezidencijama, možete se prepustiti čarima kulinarskih specijaliteta pripremljenih samo za vas od strane naših sjajnih kuvara.

Vaše jedino zaduženje je da se udobno smjestite i opustite, dok mi brinemo o svim ostalim detaljima.

Detalji
Porodični penthaus apartmani

Naši prostrani i elegantno dizajnirani penthaus apartmani pružaju panoramski pogled na Jadransko more i budvansku rivijeru.

Penthausi su opremljeni sa više spavaćih soba i kupatila, što omogućava svim članovima porodice da uživaju u sopstvenom prostoru i privatnosti. Opremljeni modernim sadržajima, ovi apartmani garantuju najudobniji boravak.

Uživajte u večeri u prostranoj trpezariji ili se opustite u komfornom dnevnom boravku, idealnom za kvalitetno zajedničko vrijeme. Svaki kutak je skrojen skrojen s toplinom i ljubavlju.

Detalji
Boat in the Adriatic Sea, perfect for family excursions on the Mediterranean.
Porodične avanture po Crnoj Gori

Otkrijte prirodne ljepote Crne Gore uz naše porodične izlete, tokom kojih ćete upoznati sakrivene atrakcije zemlje.

Istražite zadivljujuće pejzaže ovog balkanskog dragulja i uronite u bogatu istoriju i kulturu zemlje.

Bilo da ste u potrazi za avanturom, opuštanjem ili kulturnim istraživanjem, naši porodični izleti imaju nešto za sve uzraste.

Pogledajte brošuru
Couple on the paddleboard, surrounded by beautiful nature of Montenegro.
Vodeni sportovi

Želite aktivan odmor u Crnoj Gori? Naša raznolika ponuda vodenih sportova će vas definitivno oduševiti!

Naša obala nudi mnogo avanturističkih aktivnosti koje će vam podići adrenalin tokom vašeg boravka u Dukley hotelu. Otkrijte prirodne čari naše predivne obale dok veslate na SUP dasci ili kajaku. Zaigrajte sa talasim na wake-surf dasci kroz kristalno čisto more i otkrijte skrivene uvale i plaže do kojih možete doći samo vodenim putem. Uz niz dostupnih aktivnosti, svako će pronaći nešto što odgovara njegovim interesovanjima i nivou vještina.

Detalji
By clicking “Accept”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.