Rezervacija
hide

ZIMSKA ČAROLIJA U DUKLEY GARDENS

Iskusite magiju najljepšeg doba godine.

Za nezaboravnu prazničnu sezonu…

Neka vas prijatni mirisi medenjaka, kuvanog vina i cimeta povedu u čaroban svijet prazničnog uživanja čim pređete prag našeg hotela. Naš posvećeni tim posvetio se sa pažnjom i ljubavlju svakom detalju kako biste vi i vaša porodica doživjeli zimsku bajku tokom najčarobnijeg dijela godine - Božića i Nove godine. Od svjetlucavih dekoracija do svečanih proslava u našim restoranima i plaži, naš cilj je stvoriti posebnu atmosferu koja će učiniti vaš boravak ne samo udobnim, već i nezaboravnim iskustvom.

Preuzmite brošuru

Hotelske praznične ponude

Ove godine hotel Dukley postaje vaš lični vodič za otkrivanje praznične magije pokraj mora. Proslava najradosnijeg perioda godine počinje već 18. decembra kada će Dukley zasijati novogodišnjim raspoloženjem.

Pripremljen je višednevni program, svaki dan zimskih praznika biće obilježen posebnim ponuda koji će vaš boravak ispuniti toplinom doma.

Dukley je tu da vam pruži ne samo udoban boravak već i pravo božićno iskustvo, gdje svaki detalj odražava duh ove posebne sezone.

POGLEDAJTE PONUDE

Praznične proslave

Doživite radost praznika i stvorite dragocjene trenutke dok se zajedno sa nama otiskujete u svijet čuda i uživanja za sve generacije.
Od 18. decembra do 14. januara smo pripremili bogat novogodišnji program sa jedinstvenim događajima koji na savršen način oslikavaju čari sezone.

Praznična sezona 18.12.-14.01.
Božićni nedeljni branč 24.12.
Božićni porodični branč 25.12.
Novogodišnja gala večera 31.12.
Novogodišnja žurka na Infinity krovu 31.12.
Tradicionalni roštilj na Dukley 01.01.
Dukley Dječiji Bazar 02.01.
Božični branč 07.01.

KALENDAR DOGAĐAJA

Najbolji poklon za vas i vaše najbliže

Dobrodošli u naš mali komad raja dok napolju svježi vazduh provejava, a praznična atmosfera obavija čitavo odmaralište. S ponosom vam predstavljamo našu ekskluzivnu zimsku ponudu - mjesec dana ispunjenih trenucima mira, wellnessa i zasluženog uživanja, period čistog blaženstva s neograničenim masažama ili pristupom našem parnom kupatilu po posebnim cijenama.

Ovog prazničnog perioda, darujte sebi i svojim najbližima ne samo trenutke praznične radosti, već potpuni preporod u ugodnoj atmosferi našeg hotela. Prepustite se udobnosti, opustite se i uživajte u zimskoj sezoni s nama.

ZIMSKA SPA PONUDA